Artiesten

Butterbox heeft een aantal artiesten exclusief onder contract staan, maar verzorgt ook releases, muziekopnames en videoclips voor andere artiesten.

Boekingen

De artiesten op deze pagina zijn allemaal exclusief te boeken via Butterbox.

Eigen websites

Bezoek ook de websites van onze artiesten

JimmyKe

JimmyKe is de artiestennaam van de uit Maaseik afkomstige Jimmy Kesseler. Hij begon ooit als Nederlandstalige zanger, maar maakte later de switch naar het Limburgse dialect. Hij kan een zaal moeiteloos op z'n kop zetten, waar hij ook komt. Bovendien is JimmyKe een talentvolle presentator, die met veel humor programma's op radio en TV presenteert, waaronder Sterrenpalet, de Limburgse Top Ellef, het Cover LVK, Zomerhit Festival en Sterren van Toen en Nu. Na veel coverwerk van o.a. Frans Bauer is hij in 2010 begonnen met het opbouwen van eigen repertoire. JimmyKe: "Ik hou erg veel van deze soort muziek, je hebt nummers om te feesten en helemaal uit je bol te gaan, maar er zijn ook liedjes over een lach en een traan. Dit is de muziek die ik zelf graag beluister en die wil ik dan ook met veel plezier brengen voor m'n fans." Jimmyke bracht in 2011 zijn debuutalbum 'Dansen naar geluk' uit. In 2014 verscheen het Limburgstalige album 'Polonaise'. Deze switch naar het Limburgs bleek een gouden greep. Lederhose, levensgrote pinguin, lichtgevende schoenen: Een optreden van JimmyKe vergeet je niet zo snel. JimmyKe maakt samen met Johan Vlemmix onderdeel uit van de groep Feest Pharma, die in de lockdown van 2021 enkele hits scoorden met liedjes over de actualiteit.

Jonathan Gaethofs

Jonathan Gaethofs is afkomstig uit Westmeerbeek in Vlaanderen. De sympathieke zanger maakte voorheen tot twee maal toe deel uit van een duo, maar is inmiddels solo volop aan de weg aan het timmeren.

Na zijn deelname aan het TVEllef programma Mister X weten we wat hij in zijn mars heeft. Aan zijn Nederlandstalige vertolkingen van oorspronkelijke liedjes van Stevie Wonder en Michael Bublé hoor je dat deze zanger veel in zijn mars heeft. Maar ook een feestje bouwen is hem toevertrouwd: stilstaan is er bij hem niet bij.

Will Diga

Will Diga is de artiestennaam van William van Dijk, een Vlaamse zanger met Nederlandse roots. Opgegroeid in Noord-Brabant, maar inmiddels genaturaliseerd tot Belg is deze zanger in beide landen volop actief.

Will Diga uit het Limburgse Pelt zingt stemmingsvolle liedjes, maar kan ook als geen ander de tent op de kop zetten met de grootste meezingers. Will is zeer tevreden over de samenwerking met Butterbox, een samenwerking die langzaam maar zeker zijn vruchten begint af te werpen.


Neem contact met ons op voor boekingsinfo!