Artiesten

Butterbox heeft een aantal artiesten exclusief onder contract staan, maar verzorgt ook releases, muziekopnames en videoclips voor andere artiesten.

Boekingen

De artiesten op deze pagina zijn allemaal exclusief te boeken via Butterbox.

Eigen websites

Bezoek ook de websites van onze artiesten

JimmyKe

JimmyKe is de artiestennaam van de uit Maaseik afkomstige Jimmy Kesseler. Hij begon ooit als Nederlandstalige zanger, maar maakte later de switch naar het Limburgse dialect. Hij kan een zaal moeiteloos op z'n kop zetten, waar hij ook komt. Bovendien is JimmyKe een talentvolle presentator, die met veel humor programma's op radio en TV presenteert, waaronder Sterrenpalet, de Limburgse Top Ellef, het Cover LVK, Zomerhit Festival en Sterren van Toen en Nu. Na veel coverwerk van o.a. Frans Bauer is hij in 2010 begonnen met het opbouwen van eigen repertoire. JimmyKe: "Ik hou erg veel van deze soort muziek, je hebt nummers om te feesten en helemaal uit je bol te gaan, maar er zijn ook liedjes over een lach en een traan. Dit is de muziek die ik zelf graag beluister en die wil ik dan ook met veel plezier brengen voor m'n fans." Jimmyke bracht in 2011 zijn debuutalbum 'Dansen naar geluk' uit. In 2014 verscheen het Limburgstalige album 'Polonaise'. Deze switch naar het Limburgs bleek een gouden greep. Lederhose, levensgrote pinguin, lichtgevende schoenen: Een optreden van JimmyKe vergeet je niet zo snel. JimmyKe maakt samen met Johan Vlemmix onderdeel uit van de groep Feest Pharma, die in de lockdown van 2021 enkele hits scoorden met liedjes over de actualiteit. In 2022 had Jimmy zijn eigen Real Life Soap op TVEllef, met als thema het Oktoberfeest. Dat jaar stond JimmyKe te zingen op het Oktoberfest in München, Sittard en Hasselt, dus de grootste oktoberfeesten van Duitsland, Nederland en België. Voor info en boekingen, bel 0475 350061.

Bianca Balendonck

BIANCA is afkomstig uit Melick, gemeente Roerdalen. Deze zingende pedicure wist in korte tijd een leuk repertoire op te bouwen om van elke avond een feestje te maken.

In 2022 zong ze de titelsong van de TVEllef soap in Spanje. En samen met JimmyKe stond ze op het Oktoberfest in Sittard. Haar liedje 'Harie' werd door de Limburger benoemd als De vastelaoveshit van 2023. Voor info en boekingen, bel 0475 350061.


Neem contact met ons op voor boekingsinfo!